Krásná neznámá. Litva - Klevisová, N.
Vznik Litovskej republiky v r.1991. Politický vývoj, štruktúra priemyslu, poľnohospodárstva, zloženie obyvateľstva. Perspektívy podnikania v oblasti cestovného ruchu.