Peru Atlas ekonoma - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia v Peruánskej republike. Hrubý domáci produkt v r.1992 v prepočte na obyvateľa. Mena a zahraničný obchod. Vývoj obchodu bývalého Československa s Peru.