Slovinsko buduje svůj image Ekonomický tahoun bývalé Jugoslávie - Shrbená, Jiřina
Politický a hospodársky vývoj Slovinska. Hrubý domáci produkt na obyvateľa. Platobná bilancia Slovinska, menový vývoj. Vytváranie zóny voľného obchodu s ČR a SR. Zahraničný obchod Slovinska.