Slovensko - krajina neznáma? - Rozborová, L.
Propagácia a prezentácia cestovného ruchu Slovenska v zahraničí. Účasť Slovenska na veľtrhoch cestovného ruchu. Možnosti zlepšenia organizácie práce v cestovnom ruchu a dosiahnutie úrovne vyspelých európskych štátov.