Mimorozpočtové zdroje financování vysokých škol České republiky - Gale, F.
Zdroje financovania vysokých škôl, pochádzajúce zo štyroch zdrojov: od štátu, od podnikateľskej a výrobnej sféry, od študentov v prípade vysokých škôl a od kohokoľvek.