Některé ekonomické aspekty transformace vysokého školství - Roth, O.
Odpoveď na otázky, či je prezieravé obmedzovať možnosti štúdia na vysokých školách; či je školné (cena za poskytnutú službu) jediným regulátorom dopytu po vysokoškolskom štúdiu; aké následky (nezamýšľané regulačné dôsledky) by mala jednoznačná orientácia vysokoškolskej politiky podľa dopytu mladej generácie.