Životné prostredie v Slovenskej republike a jeho vývoj v rokoch 1986-1991
Problematika životného prostredia ako súčasť podnikového manažmentu. Zmeny vo vývoji životného prostredia v období reštrukturalizácie ekonomiky. Sledovanie problematiky ŽP v oblasti ovzdušia, vody, pôdy, lesov a chránených území. Sledovanie odpadov ako významnej zložky ŽP od roku 1992. Údaje ŠÚ SR za roky 1986-1991.