Bilancia predaja: Vývoj podniku z hľadiska jeho predajcov Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja
Hodnotiaci formulár, v ktorom predajcovia posudzujú pozitívne alebo negatívne zmeny. Formulár obsahuje 23 kritérií bilancie predaja. Výsledok slúži ako podklad pre predajný aparát.