Exchange rate and the transition: the case of Czech republic - Hrnčíř, M.
Základné otázky úlohy menového kurzu v prechodnom období. Politika menového kurzu a vývoj v bývalej ČSFR v r. 1990-92. Klady a zápory skorej konvertibility a voľba režimu menového kurzu. Vývoj platobnej bilancie, parity kúpnej sily a inflácie.