Výhodné premeny akcií Cenné papiere umožňujú niekoľkonásobné rozmnoženie majetku - Pařízek, L.
Zákon 600/1992 o cenných papieroch. Dvanásť druhov cenných papierov, dve formy - listinné cenné papiere a zaknihované. Klasifikácia cenných papierov.Triedenie cenných papierov.