Ceny ako na hojdačke
Vývoj cien v r. 1993. Vplyv zavedenia novej daňovej sústavy na vývoj cien. Cenová regulácia. Vplyv devalvácie Sk na tvorbu cien. Vývoj cien v spotrebných družstvách. Snaha získať zákazníka.