Zoznam položiek tovarov, na ktoré sa uplatňuje dovozná prirážka Príloha vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č.45/1994 Z.z.
Zoznam položiek tovaru, na ktoré sa uplatňuje dovozná prirážka, podľa vyhlášky MF SR č.45/1994, Z.z.