Ekonomický vývoj Grécka po vstupe do ES - Grofiková, I.
Zahraničnoobchodné vzťahy Grécka a začleňovanie do európskych integračných procesov (členom ES od 1981). Dôsledky členstva v ES pre ekonomický vývoj krajiny. Podstata štruktúrnej reformy zameranej na odstránenie nerovnováhy v ekonomike s dôrazom na reformu štátneho sektora.