Zmena pravidiel obchodných súdnych sporov - Demo, T.
O novele Občianskeho súdneho poriadku, ktorú NR SR schválila 27.1.1994 s účinnosťou od 1.4.1994. Cieľ novely - urýchlenie vybavovania súdnej agendy osobitne v obchodných veciach. Zmeny predovšetkým v obchodnom a správnom súdnictve.