Podpora malého a stredného podnikání - Hučka, Miroslav
Účasť vlády ČR pri vytváraní podmienok pre malé a stredné podnikanie. Pôsobenie podnikateľského prostredia na malých a stredných podnikateľov. Podporné aktivity formujúce podnikateľské prostredie - a/ vyhlasovanie podporných programov na úrovni regiónov, miest a obcí, b/ regionálna inovačná politika, c/ iné podporné programy - finančné programy, programy zamestnanosti, programy zahraničnej pomoci, investičné programy a i.