Situace středního stavu z regionálního pohledu - Neugebauer, R.
Skúsenosti poradenského centra pre podnikateľov (RPIC) v okrese Opava. Zvláštnosti regiónu. Štatistický prehľad o podnikateľskej sfére, počet podnikateľov, štruktúra podnikov. Sociálna pozícia stredného stavu, t.j. stredných podnikov. Sociálna diferenciácia spoločnosti. Výrobné faktory stredného stavu, technická a organizačná efektívnosť.