Voest-Alpine Industrieanlagenbau Technology is our Trademark také v automatizaci - Vránek, B.
Aktivity rakúskej spoločnosti Voest-Alpine Industrieanlagenbau pri implementácii automatizačnej techniky v hutníckej a oceliarskej aplikačnej oblasti. Vyvinuté automatizované systémy riadenia jednolivých technológií, 4 úrovne automatizácie.