Dilemma našego vremeni. (Plan i rynok v epochu informatiki.). - Dzarasov, R.
Poriadok a chaos, entropia a možnosť samoregulácie a samoorganizácie systému v informatike. Podstata trhovej samoregulácie. Kríza štruktúry priemyslu a zadlženosti. Počítače, informačné technológie, pružné výrobné systémy ako východisko z krízy. Paradoxy trhu. Zúženie sféry trhových vzťahov prechodom od strojovej výroby ku pružným výrobným systémom.