Teorie a praxe sociálního projektování. - Dráb, Z.
Definícia pojmu a špecifikácia úloh sociálneho projektovania (SP). Postavenie SP v ČSFR. Význam informačnej základne pre rozvoj SP. Tvorba sociálnych projektov. Projekty budúcnosti. Sociálny projekt štátneho podniku. Vznik sociálnych rizík. Základné oblasti delenia sociálnych javov. Sociálne projektovanie územných celkov.