Profesionál = odborné schopnosti + zahraniční praxe. S ředitelem IZO o nových metodách výuky. - Žabža, J.
Nedostatok pracovníkov vhodne pripravených pre medzinárodnú ekonomickú prax. Postavenie Institutu zahraničního obchodu v Prahe v procese vzdelávania odborníkov. Nová koncepcia práce IZO. Moderná výučba jazykov. Kritéria rozhodujúce o výbere záujemcov. Využívanie zahraničných skúseností a zahraničných prednášateľov.