O majetku obcí. - Ohřál, J.
Podľa doterajších úvah by sa majetkom obcí a miest mali stať veci a práva ktoré doteraz prislúchali národným výborom, včítane vecí a práv organizácií založených národnými výbormi. Týka sa to podnikov miestneho hospodárstva, komunálnych služieb, bytového hospodárstva, zberných surovín, organizácií verejno-prospešných služieb a ďalších podnikov a organizácií. Problémy, ktoré by sa pri takomto usporiadaní vyskytli.