Finansovyj mechanizm regulirovanija ekonomiki KNR. - Kalmykov, Jurij Pavlovič
Výsledky ekonomickej reformy uskutočnenej v ČĽR pred 20. rokmi. Negatívne dôsledky reformy. Vládne opatrenia na stabilizáciu ekonomiky, upevnenie rozpočtu krajiny a zosúladenie plánu a trhu. Vytváranie finančnej bázy provincií a oblastí. Opatrenia na zvýšenie úlohy centra a na štruktúrnu prestavbu hospodárstva. Rozvoj špeciálnych ekonomických zón.