Problemy razvitija svodnogo bjudžetnogo planirovanija. - Panskov, V.G
Postavenie úhrnného rozpočtového plánovania v podmienkach prestavby hospodárskeho mechanizmu v ZSSR. Charakteristika podstaty úhrnného finančného plánovania a procesu zostavovania úhrnnej finančnej bilancie. Úhrnné rozpočtové plánovanie v podmienkach centralizácie finančných zdrojov. Úhrnná finančná bilancia v podmienkach trhových vzťahov.