Položenije o gosudarstvennoj nalogovoj službe.
Štruktúra orgánov Štátnej daňovej služby (ŠDS) ZSSR podľa smerníc schválených 26. júla 1990. Úlohy ŠDS. Štátne daňové inšpekcie. Hlavná štátna daňová inšpekcia ministerstva financií ZSSR. Štátne daňové inšpekcie ministerstiev financií zväzových a autonómnych republík a nižších štátnych správnych orgánov. Všeobecné ustanovenia.