Regulirovanije ekonomiki (opyt Francii). - Kalmykov, Jurij Pavlovič
Prechod k indikatívnemu plánovaniu vo Francúzsku 60. rokov. Idea strategického plánovania a jej realizácia v r. 1989-1992. Miesto konkurencie v trhových metódach hospodárenia. Prístup na vnútorný trh zo strany zahraničného kapitálu. Okolnosti, za ktorých dochádza k štátnemu regulovaniu cien. Kontrola odmeňovania zo strany štátu. Daňový systém.