APK respubliki v uslovijach perechoda k rynku. - Abdukamalov, O.
Rozpracovanie mechanizmu regulovania záujmov v agro-priemyslovom komplexe Kazašskej SSR. Negatívne vplyvy systému výkupu. Zdražovanie výstavby. Stanovovanie nereálnych úloh. Potreba zlepšenia genetického potenciálu v živočíšnej výrobe. Rast významu zmluvných vzťahov. Zmeny v metodike plánovania investícií.