<Die> Landwirtschaft der DDR unter den Bedingungen des Übergangs zur Marktwirtschaft. - Hoell, Günter
Miesto poľnohospodárstva v hospodárstve a spoločnosti pri prechode na trhové hospodárenie. Zmeny v agrárnej štruktúre z hľadiska súkromného a družstevného vlastníctva. Otázka prinavrátenia pôdy súkromne hospodáriacim roľníkom. Zásahy štátnej agrárnej politiky.