K voprosu o regulirujemoj rynočnoj ekonomike v APK. - Pronin, A.
Úloha cien poľnohospodárskej produkcie ako nástroja regulovania rozvoja agropriemyslového komplexu v USA. Ovplyvňovanie trhu APK štátom. Možnosti využitia modelu USA v ZSSR. Príjmy poľnohospodárskych podnikov a ceny produkcie. Potreby nových finančných programov na rozvoj perspektívnych výrob. Zmeny v tvorbe cien. Vplyv nových nákupných cien. Úloha úveru. Stanovenie normatívu zisku.