Potencial agropromyšlennoj kooperacii (ob agrokonsorciumach). - Posun'ko, N.
Agropriemyslové konzorciá ako nová forma finančnohospodárskej kooperácie v ZSSR. Združenie voľných zdrojov a jeho vzájomná výhodnosť. Skúsenosti s rozdeľovaním zisku a valút v rámci konzorcia. Prehlbovanie medziodvetvových väzieb priemyslu a poľnohospodárstva. Vplyv konzorcia na sociálny rozvoj dediny.