Maďarsko: Drastické zvýšenie cien. - Klačanský, Ivan
Údaje o zvýšení cien potravín, cien za poštové zásielky, za pitnú vodu, kanalizáciu, dopravu, telefonické hovory, elektrinu, cien osobných automobilov. Spôsoby riešenia sociálnych problémov vyvolaných zvýšením cien.