Investitionen ohne Marketing sind auf den Sand gesetzt. Markt-Bearbeitung in liberalisierenden RGW-Ländern. 6. - Strothmann, K.H
Vysoké výrobné náklady v bývalých krajinách RVHP podmienené nedostatkom konkurencie a izoláciou od svetových trhov. Vysoké náklady, ktoré si vyžiada inovácia výrobkov. Nutnosť klásť patričný dôraz na marketing, bez ktorého vložené investície nemôžu mať patričné dopady.