O nekotorych voprosach stanovlenija rynočnoj ekonomiki. - Borozdin, Ju
Štyri skupiny príčin krízovej situácie v ekonomike. Priestorový a funkčný prístup k hospodáreniu v podmienkach trhu. Možnosti znižovania inflácie. Reforma mechanizmu tvorby cien. Vytváranie menového trhu a devalvácia rubľa.