Rynok tovarov narodnogo potreblenija: tendencii i mery po ulučšeniju sostojanija. - Kogaj, R.
Nerovnováha medzi rastom výroby spotrebných tovarov a miezd. Vplyv rastu cien a inflácie na správanie spotrebiteľov. Situácia na trhu spotrebných tovarov. Veľkosť nákupov u súkromníkov a priekupníkov. Štruktúra tovarov predávaných u súkromníkov. Vplyv neistoty z budúcnosti na správanie zákazníkov (zvýšený nákup spotrebného tovaru, "zbavovanie" sa hotovosti,..).