Velkoobchod překážkou maloobchodu? - Jindra, Jiří
Privatizované prevádzkové jednotky maloobchodu, pohostinstva a služieb musia mať právo na výber dodávateľa. Výskyt nesprávnych tendencií udržať veľké štátne, alebo krajské veľkoobchodné podniky. K demonopolizácii musí dôjsť aj na úrovni veľkoobchodu. Základné formy vytvárania konkurencie v oblasti zásobovania maloobchodu a pohostinstva. Význam účasti zahraničných partnerov.