Apparat upravlenija vnešnej torgovlej Francii. - Rjabikov, S.
Úlohy ministerstva zahraničného obchodu a Strategického Výboru (medzirezortného) pri formovaní exportnej politiky Francúzska. Clá a nepriame dane pri regulovaní exportu. Štátne a spoločenské orgány a ich spolupráca s exportujúcimi podnikmi.