Krok ke kvalitě a provozní spolehlivosti. - Šmíd, J.
Firma Carl Schenk AG z Darmstadtu (Spolková republika Nemecko) a jej výrobný program. Úroveň obchodných vzťahov firmy s ČSFR. Vytvorenie vlastného zastúpenia firmy v Prahe. Rozbor exportu do celého sveta. Význam a úloha oddelenia technickej diagnostiky. Nový diagnostický systém firmy. Vývoj servohydraulických skúšobných strojov.