Uspostavljanje balansa. - Ormai, J.
Ekológia je dnes ústredným problémom všetkých medzinárodných organizácií i každej vlády. Čím všetkým je ohrozený život na našej planéte. Ekologický program OSN. Údaje o situácii v niektorých štátoch (Brazília, Čína, USA, Japonsko). Najvyspelejšie priemyselné korporácie. Hospodársky rast, ktorý ničí krajinu, nemožno považovať za rozvoj spoločnosti.