simple macroeconomic model of a labour-managed economy. - Neary, H.M
Analýza modelu s riadenou politikou pracovných síl. Porovnávacia štatistika stabilizačnej politiky v tomto type ekonomiky so zohľadnením povahy pôsobiacej makroekonomickej rovnováhy. Uplatnená je pevná cena, ako paradigma kvantitatívnej úpravy pre opis ne-Walrasiánskych rovnováh.