<The> Warwick ESRC Macroeconomic Modelling Bureau: an assessment. - Smith, R.
Hodnotenie a sledovanie veľkých makroekonomických modelov uplatňovaných pre prognózovanie a politické analýzy má v Spojenom kráľovstve na starosti nezávislá inštitúcia - Úrad pre makroekonomické modelovanie. Rozoberajú sa výsledky činnosti Úradu pri porovnávaní modelov, zlepšovaní prístupnosti modelov, metodických inováciách a zlepšovaní úrovne modelovania.