Innovationserfordernisse und Innovationsmöglichkeiten der Betriebe. - Rössel, G.
Zvládnutie inovačných procesov je rozhodujúcou otázkou efektívnosti podniku. Meradlom podnikovej činnosti sa stáva inovačná schopnosť a inovačné požiadavky medzinárodných trhov. Podnikové podmienky pre inovačnú činnosť: podpora inováciám výrobkov a technológií, uvedenie inovovaných výrobkov na trh. Zvýšenie motivácie pracujúcich.