Automatizované riadenie materiálového hospodárstva v priemysle stavebných látok. - Kubovská, A.
Začiatky automatizácie. Súčasnosť a blízka budúcnosť. Návrh automatizovaného riadenia materiálového hospodárstva a jeho štruktúra. Úlohy skladového hospodárstva a riadenia MTZ. Informačné, technické a organizačné zabezpečenie. Najdôležitejšie väzby subsystému. Implementácia u používateľa a doterajšie skúsenosti.