Socialism in Africa - Lösch, D.
Politický vývoj v socialistických subsaharských krajinách afrického kontinentu. Osobitosti koncepcie jednotlivých krajín v oblasti, ktoré vytvárali socialistickú ekonomiku na marxistických princípoch. Dôvody týchto krajín na akceptovanie socialistického systému a príčiny jeho neúspechu.