Hypothese du cycle de vie, diversification et composition du patrimoine: France 1986. - Arrondel, L.
Rozbor determinantov ovplyvňujúcich investičné náklady domácností. Porovnanie výdavkov na spotrebu domácností s výdavkami investovanými do obehu peňazí. Motívy a príčiny akumulácie. Ekonomická a štatistická analýza poukazujúca na rôznosť výšky dedičstva a jeho využitia. Štúdia typológie domácností v závislosti na rôznosti uloženia vlastných aktív.