K pojetí personalistiky. - Komárek, M.
Dopad prechodu na trhovú ekonomiku na postavenie a činnosť personálnych útvarov a na riadiacu prácu vedúcich pracovníkov. Chápanie personalistiky ako aplikovanej vednej disciplíny. Problematiky, ktoré patria do činnosti personálnych útvarov.