Zkušenosti s využíváním zvýšené právomoci a odpovědnosti podniků za uplatňování mzdových forem. - Pokorná, Z.
Výsledky previerok využívania zvýšenej právomoci podnikov pri uplatňovaní mzdových foriem, ktoré sa realizovali koncom r. 1989 v 15 organizáciách. Realizované úpravy pri poskytovaní pohyblivých zložiek miezd. Náročnejší prístup pri zvyšovaní prémií za lepšie plnenie ukazovateľov.