Rizikovosť práce - problém vyriešený? - Zahradníková, E.
Tri problémové javy, ktoré charakterizujú súčasnú situáciu rizikovosti práce žien. Počet žien pracujúcich na rizikových pracoviskách v r. 1988. Práca gravidných žien a ich preradenie na vhodnú prácu. Možnosti účinného riešenia problémov práce na rizikových pracoviskách.