<An> empirical study of labour market equilibrium under working hours constraints. - Dunn, L.F
Test predpovedí ekonomickej teórie pre rovnovážne podmienky robotníkov na trhoch práce, ktoré sa navzájom líšia obmedzeniami na pracovné hodiny. Výsledky testov a niektoré ich dôsledky.