Stratégia zamestnanosti - fakty a úvahy - Staněk, Peter
Charakteristika stratégie zamestnanosti v trhovej ekonomike. Možnosti ovplyvňovania trhu práce pri prechode na trhovú ekonomiku. Aktívne a pasívne nástroje na ovplyvňovanie zamestnanosti. Stratégia zamestnanosti ako súčasť štátnych stratégií. Samostatná "zamestnanecká" politika. Dve polohy stratégie zamestnanosti: globálna stratégia zamestnanosti a vlastná oblasť služieb pre zamestnanosť. Komplex služieb pre zamestnanosť v podmienkach ČSFR.