Práce je kolem nás dost. Rozhovor s náměstkem ministra práce a sociálních věcí ČR ing. Zdeňkem Dostálem. - Dostál, Z.
Odpovede na otázky akým spôsobom bude ministerstvo práce a sociálnych vecí ČR reagovať na rast nezamestnanosti; aké sú ciele politiky zamestnanosti; ako sa správať v prípade, že hrozí strata zamestnanosti; ako dlho a v akej výške sa poskytuje podpora v nezamestnanosti a aké možnosti rekvalifikácie jestvujú.