Reforma daně z obratu a změna systému nepřímých daní od 1.1.1993. - Klak, J.
K systémovým predpokladom prechodu čs. hospodárstva k trhu patrí aj zásadná reforma doteraz platnej daňovej sústavy. Zo zásadnou reformou daňovej sústavy sa ráta od 1.1.1993. Reforma sa bude týkať všetkých druhov daní. Charakteristika zmien u dane z obratu a novej dane - dane z pridanej hodnoty.